Polityka Prywatności

Obowiązek informacyjny. Strona używa plików Cookie oraz ma zainstalowane Google Analytics, Google AdWords. Cookies nie personalizują ani nie wpływają na działanie strony. Wszystkie Cookies mogą być kasowane i blokowane.

Strona korzysta z plików Cookies na potrzeby statystyk oglądalności strony.
Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika. Za pomocą plików cookies nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe.
Pliki Cookies nie wpływają na możliwość przeglądania strony – mogą być kasowane oraz blokowane.


Strona korzysta ze statystyk Google Analytics.
W ramach statystyk Google Analytics są przechowywane informacje statystyczne o sposobie wykorzystania strony w tym dane geograficzne (z jakiego regionu przeglądasz stronę) oraz dane demograficzne (płeć i wiek oglądającej osoby). Dostęp do statystyk posiada także firma Google Inc.
Każdy komputer podłączony do Internetu ma przypisany niepowtarzalny numer, czyli adres IP; na jego podstawie można np. zidentyfikować kraj, z którego dany użytkownik łączy się z siecią.

Google AnalyticsNIE identyfikuje konkretnych osób i adresów.

Pełna polityka prywatności wraz z informacją o Cookies:

Ochrona prywatności
Administracja strony przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwisy internetowe administrowane przez WywabMnie Marek Rzepczyński (zwane dalej „Serwisami”). Gromadzone w dziennikach logów dane są wykorzystywane wyłącznie do celów administrowania Serwisami. Wszelkie dane użytkowników uzyskane za pośrednictwem Serwisów przeznaczone są wyłącznie na użytek WywabMnie Marek Rzepczyński.
Administrowanie Serwisami
Wszelkie czynności związane z funkcjonowaniem strony internetowej wykonuje we własnym zakresie.

Gromadzenie danych
Wszelkie dane pochodzące od użytkowników Serwisów gromadzone są na dwa sposoby:
informacje podawane dobrowolnie przez użytkownika. Nigdy nie prosimy o podanie danych osobowych. Jedynym miejscem podawania informacji przez użytkowników są: formularzy rejestracyjny i kontaktowy oraz forum internetowe. Informacje uzyskiwane podczas korzystania z Serwisów – wśród nich mogą być:
a. informacje w dziennikach serwerów – nasze serwery automatycznie zapisują takie dane, jak żądanie strony wysyłane przez użytkownika, datę i godzinę żądania oraz wysłania odpowiedzi, dane urządzenia (np. model sprzętu), typ przeglądarki, język przeglądarki, typ systemu operacyjnego, b. adres IP – każdy komputer podłączony do Internetu ma przypisany niepowtarzalny numer, czyli adres IP; na jego podstawie można np. zidentyfikować kraj, z którego dany użytkownik łączy się z siecią,
c. pliki tekstowe (ang. „cookies”) wysyłane do komputera użytkownika podczas odwiedzania strony internetowej.
Administratorem danych zawartych w Serwisach jest WywabMnie Marek Rzepczyński.

Na stronie znajdują się zewnętrzne usługi firm, w tym firmy spoza Unii Europejskiej, które wysyłają pliki Cookies oraz mają własne szczegółowe polityki prywatności.

  • Hosting strony: OVH.
  • Korzystamy z usług CloudFlare i ich CDN cdnjs.com.
  • Używamy statystyk odwiedzin GoogleFacebookWhitePress.
  • Używamy technologii Google AMP oraz Facebook Instant Articles.
  • Używamy pixeli remarketingowych Google / Facebook / Bing.

We wszystkich wyżej wymienionych usługach anonimizujemy adresy IP i nie zbieramy żadnych danych pozwalajacych administracji strony kogokolwiek zidentyfikować. Administracja strony ma dostęp tylko do anonimowych i zagregowanych danych statystycznych. Wszystkie wyżej wymienione usługi możesz zablokować na kilka sposobów: w ustawieniach przeglądarki, uruchamiając tryb incognito lub stosując AdBlocki.

Mechanizm cookies
Przeglądarka internetowa może przechowywać pliki cookies na dysku komputera. W plikach cookies znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania Serwisów.
Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika.
Za pomocą plików cookies nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe użytkowników Serwisów.
Mechanizm cookies nie jest wykorzystywany do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach.
WywabMnie Marek Rzepczyński przechowuje pliki cookies na komputerach użytkowników w celu:
właściwego dopasowania Serwisów do potrzeb użytkowników;
zapamiętania preferencji i indywidualnych ustawień użytkownika;
tworzenia statystyk oglądalności Serwisów.
Użytkownik posiada możliwość takiego skonfigurowania przeglądarki internetowej, aby całkowicie lub częściowo wyłączyć przechowywanie plików cookies na dysku twardym komputera. Efektem zmiany będzie jedynie utrata możliwości zalogowania do Serwisów.

Wykorzystywanie danych
Dane zbierane w ramach Serwisów służą do zapewnienia określonych usług naszym użytkownikom oraz do celów administracyjnych i statystycznych, a także do ochrony Serwisów.
Dane te nie będą sprzedawane ani udostępniane innym instytucjom lub organizacjom ani osobom, które nie są pracownikami lub stałymi współpracownikami WywabMnie Marek Rzepczyński. Jednakże dostęp do statystyk posiada także firma Google Inc. poprzez wykorzystywanie do celów statystycznych funkcjonalności Google Analytics.
Na podstawie informacji uzyskanych w ramach Serwisów, WywabMnie Marek Rzepczyński może sporządzać zbiorcze zestawienia statystyczne, które mogą być ujawniane osobom trzecim. Zestawienia takie nie zawierają jednak żadnych danych pozwalających na identyfikację pojedynczych użytkowników.
WywabMnie Marek Rzepczyński zapewnia użytkownikom realizację uprawnień wynikających z przepisów art. 32 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, z późn. zm.), w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo odwołania w każdym czasie zgody na przetwarzanie danych osobowych ich dotyczących, prawo żądania aktualizacji danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania ich danych w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy.

Bezpieczeństwo
WywabMnie Marek Rzepczyński dokłada wszelkich starań, aby chronić Serwisy przed nieuprawnionym dostępem osób trzecich. W tym celu stosowane są m.in. firewall, urządzenia zabezpieczające serwery, urządzenia szyfrujące oraz fizyczne środki bezpieczeństwa.
Serwisy zawierają odnośniki do innych stron internetowych. Rekomendujemy, aby po przejściu na inne witryny, zapoznać się z obowiązującą tam polityką prywatności.

Zmiany
W przypadku zmiany polityki prywatności obowiązującej w Serwisach, WywabMnie Marek Rzepczyński zamieści odpowiednią modyfikację na niniejszej podstronie.

Dopytaj o naszą usługę - gwarantujemy Tobie rzetelność

  • Używamy: Prochem, Tersus, Prosan, Ecofloor, Chemspec, Alcodor, Kärcher, Pramol, Tenzi, Kärcher, Prochem, Tersus, Pramol, Prosan, Alcodor, Ecofloor, Chemspec, Tenzi, ...
  • Przy powierzchniach powyżej 100m2 indywidualne stawki
  • Od 2007r. pracujemy w niezmienionym składzie osobowym
  • Pralnia w kompleksie handlowo-przemysłowym
  • Nie stosujemy agresywnej chemii, wybielaczy oraz zamienników
  • Doświadczenie zdobywamy od 2005r.
  • Czyścimy metodą ekstrakcyjną (na mokro i odsysamy brud)
  • Szybki czas realizacji - ok 3 dni
  • Tylko oryginalne środki z Kartą Charakterystyki
  • Możliwość realizacji w godzinach zamknięcia firmy

Firma > szczegóły oferty

Obowiązek informacyjny. Strona używa plików Cookie oraz ma zainstalowane Google Analytics, Google AdWords. Cookies nie personalizują ani nie wpływają na działanie strony. Wszystkie Cookies mogą być kasowane i blokowane.

Obowiązek informacyjny. Strona używa plików Cookie oraz ma zainstalowane Google Analytics, Google AdWords. Cookies nie personalizują ani nie wpływają na działanie strony. Wszystkie Cookies mogą być kasowane i blokowane.

Pamiętaj! Gdy chodzi o . Usługę możemy wykonać w naszym lokalu lub u Ciebie w domu.
Usługę wykonujemy u Ciebie w domu. Czyszczone potrzebują ok 4h aby wyschnąć, dlatego proszę zaplanuj sobie czas aby np. materace, łóżka czyścić do południa. Tapicerka również potrzebuje ok 4h aby wyschnąć, dlatego samochody czyścimy tylko pod domem klienta.

Umów czyszczenie

Dojazd do Ciebie jest za darmo w rejonie: Dębniki , Łagiewniki , most Grunwaldzki , Ruczaj , Podgórze , Borek Fałęcki , Podwawelskie , Ludwinów . W pozostałych częściach Krakowa, tylko przy zamówieniu na kwotę minimum 100zł dojazd jest za darmo. Poza wymienionymi rejonami w przypadku zamówienia poniżej 100zł doliczany jest koszt dojazdu w wysokości 50zł. Zlecenia na terenie Małopolski ustalamy indywidualnie.

Referencje

Strona używa plików Cookie oraz ma zainstalowane Google Analytics, Google AdWords, ... Więcej